Gigi Becali, făcut praf în direct! Acuze dure la adresa șefului de la FCSB. Oficialul de la CFR Cluj și-a atacat și propriul antrenor

Gigi Becali, făcut praf în direct! Acuze dure la adresa șefului de la FCSB. Oficialul de la CFR Cluj și-a atacat și propriul antrenor.

Finanțatorul vicecampioanei a fost criticat dur pentru atitudine pe care o are de cele mai multe ori.

Gigi Becali, făcut praf în direct!

FCSB este pe primul loc în clasamentul Superligii, cu 15 puncte obține în urma celor 5 partide disputate. Gigi Becali este încântat de progresul roș-albaștrilor și nu încetează să evidențieze faptul că vicecampioana nu are adversar în campionatul României.

„Aduceți-ne echipe! Nu mai avem cu cine să jucăm. Aduceți-ne echipe din Danermarca!”, a glumit Gigi Becali la ultima întâlnire cu presa.

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a fost primul care l-a taxat pe latifundiarul din Pipera pentru declarațiile sale.

„E prematur să vorbim și cei care fac afirmații hazardate se expun. Campionatul se câștigă pe teren, nu prin declarațiile conducătorilor. Modestia are rolul ei în viață și în sport. Cred că toate echipele s-au întărit”, a spus Cristi Balaj, potrivit ProSport.

Oficialul din Gruia a lăudat prestația „feroviarilor” din derby-ul cu ‘U’ Cluj. Elevii lui Andrea Mandorlini s-au impus cu 4-3 în etapa a șasea al noului sezon competițional.

„Diferența a făcut-o calitatea jucătorilor și a staff-ului tehnic, plus sold-out la sectorul unde a stat galeria noastră. Asta a contat foarte mult pentru noi. Am dovedit la final că ajung să zboare și «locomotivele». L-ați văzut pe Andrea Mandorlini (n.r. râde). Trebuie felicitate ambele echipe și spectatorii. A fost o atmosferă frumoasă”, a spus Balaj.

Totuși, președintele CFR-ului a reușit să găsească elementul ce oferă instabilitate echipei din Gruia.

„Am încredere în forța ofensivă a echipei. Ce putem face pe viitor este legat de faza defensivă pentru că am primit trei goluri și la CFR greu se poate accepta acest lucru”, a mai adăugat Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Răzvan Burleanu, în alertă! Mesajul de ultimă oră pentru Ianis Hagi. Ce i-a transmis tricolorului

Răzvan Burleanu, în alertă! Mesajul de ultimă oră pentru...

Ţepele lui de Gigi Becali! Chiar patronul celor de la FCSB a recunoscut. Jucătorii care l-au nemulţumit

Gigi Becali nu este mulțumit de toate transferurile pe...

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Dezvăluiri incendiare despre cei de la Dinamo. Cum i-a ajutat pe câini

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Dezvăluiri incendiare despre cei de...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed