Mircea Lucescu, anunț devastator! Fanii lui Dinamo vor fi șocați. Ce a putut spune antrenorul de noua arena a câinilor

Mircea Lucescu, anunț devastator! Fanii lui Dinamo vor fi șocați. Declarația antrenorului despre noua arena a câinilor. Antrenorul ucrainenilor de la Dinamo Kiev nu s-a mai abţinut.

În luna mai s-au împlinit 75 de ani de la înființarea clubului Dinamo. Odată cu aniversarea, a fost prezentată macheta noului stadion.

Declarația lui Mircea Lucescu despre noua arena a câinilor

Lucian Bode, fostul ministru de Interne, a dezvăluit că stadionul va avea 25 059 de locuri, iar arena va avea spaţii precum un muzeu, un amfiteatru, un hotel, un restaurant şi chiar şi un heliport.

În proiect era stabilit ca vechiul stadion să fie demolat în luna septembrie a acestui an, dar se pare că stadionul va fi demolat abia în 2024. Mircea Lucescu este de părere că arena din Ștefan cel Mare nu va fi contruită prea curând. A făcut şi o previziune morbidă.

„Un nou stadion pentru Dinamo ar fi fantastic, ar fi arhiplin tot timpul. Clubul merită. Tradiţia acestui club impune construirea unui stadion. Dacă mai trăiesc încă o viaţă, da, mă întorc la Dinamo. Nu cred că mai apuc să văd stadionul nou, asta cred”, a spus Mircea Lucescu pentru Playsport.

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a cerut în instanță anularea PUZ-ului Sectorului 2, plan în care este prevăzut și noul stadion Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed